Catering Valery

Am incercat sa demonstram ca serviciile de catering pot fi ridicate la rangul de arta. Dupa ani de succese, putem spune ca am reusit! Ne-am ghidat dupa o filozofie simpla: fiecare client este unic si trebuie sa se simta special. In tot ceea ce facem ne dedicam total si in exclusivitate. Succesul nostru consta in faptul ca am dobandit credibilitate pe piata, ca furnizor de produse si servicii de exceptie. Acest lucru s-a realizat prin impunerea si mentinerea unosr standarde ridicate de calitate si operativitate. Clientii nostri au incredere in calitatea serviciilo oferite si in capacitatea de a mentine in timp aceasta calitate.

Societatea noastra beneficiaza de bucatarie cu dotari de ultima ora, masini de transport, personal bine instruit. Astfel, suntem in masuna sa va asiguram intreaga paleta de servicii, pe care le implica organizarea unui eveniment fara cusur, consiliere si planificare eveniment, meniu diversificat, personal de servire, organizare bar si servire, mise-en-place, vesela, tacamuri, accesorii, decoratiuni, aranjamente florale, cascade de fructe, muzica, lumini, sonorizare si hosting.
Pentru a completa oferta de evenimente, Catering Valery va pune la dispozitie servicii de catering destinate servirii mesei de pranz pentru angajatii companiilor private, cocktail-uri, nunti,botezuri, party-uri de copii, banchete, etc.

Catering Valery reprezinta garantia unei inalte calitati gastronomice si estetice, servire ireprosabila, flexibilitate deplina in adaptarea optima a oricarui buget.

Nunti

Nunta este, fara indoiala, evenimentul pe care fiecare dintre noi il dorim special, stralucitor, fara cusur. Este vorba de cea mai frumoasa zi din viata noastra.Sigur ca ne place sa ne organizam singuri nunta, dar ganditi-va: sa nu alergati dupa sala de restaurant, sa nu va faceti griji pentru meniul potrivit sau pentru muzica...pur si simplu sa nu va stresati! Dormiti linistiti si visati la luna de miere! Daca ne contactati inainte, asa va arata scenariul perfect pentru o Nunta de Vis.

Pensiunea Valery

Masa de pranz

In ton cu tendintele actuale, va oferim o alternativa comoda si economica la sandwich-ul de acasa; O masa completa (trei feluri) care este adusa zilnic la biroul dumneavoastra.
In fiecare zi punem la dispozitia dumneavoastra un meniu diversificat si echilibrat, alcatuit din alimente atent selectionate pentru valoarea lor nutritiva si care satisface cele mai exigente gusturi. Preparatele servite sunt pregatite in conditii de igiena totala, ambalate in caserole de unica folosinta si transportate rapid catre beneficiar, prin mijloace auto propri. Asa ca, renunti la monotonia pachetelului de acasa!
Masa calda vine la tine...la ora exacta!

Cocktail

Pensiunea ValeryOrganizarea cu succes a unor astfel de evenimente cere planificarea cu atentie, multa munca si multa rigoare. Noi va ajutam sa va canalizati atentia pe activitatile prioritare pentru dumneavoastra.

Din acest motiv, echipa noastra isi foloseste intreaga experienta pentru ca dumneavoastra si invitatii sa va simtiti confortabil si sa aveti sentimentul lucrului bine facut si satisfactia stapanirii tuturor detaliilor.