Pensiunea Valery III

Nunta, Botez si Business cocktail intr-o ambianta eleganta

Pensiunea Valery III este amplasata la iesire din Timisoara, in Mosnita nr. 861.

Pensiunea Valery III dispune de 8 locuri de cazare impartite in 4 camere double. Toate camerele beneficiaza de un sarm elegant si va ofera dotari de inalta calitate cum ar fi: conexiune wireless, televizor lcd, dvd player, ziare, mini-bar, uscator de par si un super mic dejun.Valery3

Punctul forte al Pensiunii Valery III este sala de evenimente pentru 300 de invitati. Aici gasiti exact atmosfera ce o cautati pentru evenimentul din viata dumneavoastra.
Eleganta si ospitalitatea fac din Valery III un loc deosebit, unic in felul sau, perfect pentru dorintele fiecarui oaspete ce ne trece pragul.

Nunti

Ziua nuntii tale este ceva special si suntem aici pentru a-ti organiza o nunta memorabila, prin elaborarea unui eveniment care sa se potriveasca cu visele si bugetul dumneavoastra.

Gazduieste-ti nunta la restaurantul nostru din Timisoara, pentru o solutie completa de nunta, fara batai de cap. Vom lucra alaturi tine pentru a organiza nunta ideala, de la decorarea salii de nunta, la consilierea si prepararea meniului.

Conferinte, festivitati, evenimente corporative in Timisoara

In ultimii 7 de ani am organizat nunti, botezuri si evenimente corporate pentru oameni din toate colturile lumii. Indiferent daca ai nevoie de o sala de evenimente pentru 10 sau 300 de persoane vom face toate aranjamentele pentru a asigura un eveniment perfect pentru tine si invitatii tai.

vezi galerie >>